Иновативни помпи и помпени системи в 12-тото изложение на Вода София

Форумът ще се проведе от 27 до 29 март в Интер Експо Център

Надеждните и интелигентни помпи и помпени системи са неразривна част от съвременното ефективно управление на водите. Затова те са сред акцентите на тазгодишното изложение ВОДА София, което ще се състои от 27 до 29 март в Интер Експо Център.

Единственото b2b изложение в България за управление на водите ще се проведе за 12-ти път. Събирайки професионалстите в бранша, то обединява широк диапазон от водния сектор.

Интелигентни и надеждни

Подходящи за строителни, промишлени и общински приложения, потопяемите шламови помпи Grindex Primo S8 ще представи фирма Kammarton. Предназначени както за непрекъснато, така и за самостоятелно функциониране, те са доказали надеждността си в екстремните условия на строителството, минното дело, изграждането на тунели, кариери, индустриални цели, отдаване под наем и аварийно отводняване.

За нуждите на водния сектор ALMEX BG ще представи Flygt ConcertorTM - интелигентна помпена система за отпадъчни води. Интегрирана и съчетаваща софтуерни функции и съвременен хардуер, тя е подходяща за изпомпване на всички видове отпадъчни води. Системата спестява до 70% енергия.

Сред разнообразието от продукти ще бъдат и тези на АКВАСТАР. Компанията ще представи разнообразни центробежни, потопяеми, сондажни, циркулационни и за отпадъчни води помпи, както и канализационни модули и помпени групи за питейно водоснабдяване и противопожарни нужди.

За извършването на качествени дейности с висока скорост ВИРАЖ трейд ще предложи центробежните едностъпални моноблокови помпи CP-ST4 и CP-ST6 – нова серия от машини, изработени от неръждаема стомана AISI 304 и AISI 316L. Тя се използва при напояване, циркулация на студена и топла вода, обработване на вода и течности, които не са опасни за материалите, от които е направена помпата. Прилага се и при системите за измиване, третиране на вода, за използване в охладителни кули и системи за повишаване на налягането. Присъстващите ще открият и нова серия потопяеми многостъпални помпи с резбово странично засмукване - ТOP MULTI EVO/ТOP MULTI EVOTECH. Разполагайки с автоматичен start&stop, те са подходящи за битово водоснабдяване от резервоари, цистерни или кладенци както и за напояване на градини и използване в поливни системи. Ще бъдат показани и качествата на VX 40 – нова серия потопяеми помпи изработени от неръждаема стомана чугун с фланцево присъединяване.

ВОДА София се провежда паралено с единствения специализиран форум за машини и технологии в металообработката в България MachTech&InnoTech Еxpo.

Новините и допълнителна информация за ВОДА СОФИЯ ще откриете на сайта watersofia.com.