Идеално решение за производство на биомаса от животновъдството

 

Инсталация за почистване на утайки - пресява, измива, пренася, дехидратира всичко в едно устройство

SEPCOM винтови преса сепаратори от WAMGROUP са идеалното решение на въпросите, свързани с отделянето на твърди частици за биомаса в биогазови инсталации, за оборски тор в животновъдството и за отпадъчни материали в голям брой индустрии. 

Специализирано оборудване за млекопреработвателни предприятия 

 

Система за съхранение на варовик и дозираща инсталация. WAMGROUP® предлага специализирани компоненти на системата, съобразени със специфичните изисквания на инженерите на проекта за млекопреработващи предприятия. Чрез избора на това специализирано оборудване дизайнерите на системи със сигурност ще съчетаят най-високо качество и производителност с най-високата оперативна ефективност. 

Септични инсталации за пречистване на утайки 

 

Септичните приемни станции VFA DM, наричани още „BEAST“, се използват за септично третиране, но също така и за биореактор за почистване на утайки. Станцията пресява, измива, пренася и дехидратира в едно устройство, като по този начин се елиминира необходимостта от многобройни съоръжения.VFA DM „BEAST“ септични приемни станции се състоят от двойна моторна задвижваща система, перфориран барабанен панел с винтов транспортьор и зона за уплътняване, всички монтирани в резервоар.

Индустриалното качество и отличното съотношение цена-качество правят оборудването на WAMGROUP идеалния избор за проектни инженери по целия свят. Безкомпромисната отдаденост към научноизследователската и развойна дейност е в основата на огромната продуктова гама на компанията. Това води до разработването на високо иновативно оборудване. Силно рационализирани и рентабилни CAD / CAM поддържани производствени методи и логистика се подобряват постоянно. Глобалното управление на качеството дава на клиентите на WAMGROUP уверението, че оборудването им е проверено и тествано във всяка фаза от производствения процес.

Повече за всички успешни решения на WAMGROUP ще научите в зала 4, щанд D3.