Първата помпена система за отпадъчни води с вградена интелигентност

Първата в света помпена система за отпадъчни води с вградена интелигентност ще види професионалната публика на WATER TECH EXPO от 6 до 8 март в Интер Експо Център.

Напълно интегрирана система, която предлага уникална синергия между софтуерни функции и най-съвременен хардуер. Вградения в потопяемата помпа честотен преобразувател има функции за почистване на черпател, тръбопроводи, работно колело, минимизиране на енергията и др. Водещата на пазара технология на N-работно колело осигурява ненадмината ефективност и устойчивост на задръстване, коментират от АЛМЕКС-БГ ООД. Помпената система Flygt ConcertorTM

на световния лидер в производството на помпи Xylem _FLYGT е подходяща за изпомпване на всички видове отпадъчни води включително и сурови необработени с решетки отпадъчни води. Най-големите предимства на системата са безпроблемно изпомоване, която позволява работа без задръстване. От друга страна спестяване на енергия - до 70% намаление на разходите в сравнение с конвенционални помпи и управление. Сред ползите са още ефективно управление на активите- резервните наличности могат да бъдат намалени с до 80%. Освен това инвестиционните разходи са по-малко- таблата за управление са до 50% по-малки в сравнение с тези с директен старт.

Повече за всички предимства на помпената система ще научите в зала 4, щанд B2.