Високоефективни помпи за бита и индустрията  

 

Помпи и помпени системи за битово и промишлено водоснабдяване, които поддържат постоянно високо налягане ще видят посетителите на WATER TECH EXPO 2019.

Фирма АКВАСТАРТ ще предложи високоефективни помпи с двигател с перманентни магнити и вградено честотно регулиране, съобщиха от компанията.

Предимствата на тези помпи са, че работят с двигател с най-висок клас на ефективност IE5. Разполагат с вградена интелигентна система за управление на една или няколко помпи едновременно. Освен това помпите са неръждаеми с висок коефициент на полезно действие. Не на последно място помпите и помпените системи се монтират лесно, лесно се настройват на желаните параметри.

Аквастарт е официален дистрибутор и оторизиран сервиз на световно признатите производители на помпи LOWARA – Италия. Помпите са произведени в съответствие с най-високите технологични изисквания и стандарти на ЕС. В портфолиото на компанията влизат едностъпални и многостъпални центробежни помпи, циркулационни помпи, помпени групи, противопожарни помпени групи по стандарт EN12845, потопяеми сондажни помпи, потопяеми помпи за отпадъчни води - канализационни модули. Към всички продукти има включени монтаж и настройка.

Всички продукти на компанията ще видите на WATER TECH EXPO от 6 до 8 март в зала 4, щанд B1.