На 6 март в София WATER TECH EXPO отваря врати за технологиите във водния сектор

Международното изложение започва заедно с АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и SECURITY EXPO

От 6 до 8 март в Интер Експо Център, София отваря врати WATER TECH EXPO. Фокусът на единственото в България международно изложение за водния сектор тази година е управлението на водите в индустриалните сектори, информират организаторите от Интер Експо Център. Новото имр

Технологиите за мониторинг и контрол, за пречистване на отпадъчните води в секторите енергетика, хранително-вкусова, фармацевтична, текстилна индустрия, селско стопанство и напояване претърпяват постоянно усъвършенстване, изискванията за качество се увеличават, инвестициите нарастват.

В стремежа за опазване на един от най-важните ресурси – водата, изложението ще акцентира върху технологичния напредък за развитието на сектора в световен мащаб.

Новите модерни решения от цял свят ще бъдат притегателна сила, за да се подобри управлението на водните ресурси и в България. WATER TECH EXPO ще продължи да бъде единственото изложение в България за публично и индустриално управление на водите.

На 6 март ще се проведе и вече утвърдената конференция БУЛАКВА, организирана от Българска асоциация по водите (БАВ). Единадесетото издание на събитието ще е на тема „Европейско законодателство“. Тя ще обхване промените в европейското законодателство във водния сектор. БАВ организира още и техническа среща по европейски проект WATenERgy CYCLE.

За първи път през 2019-та година WATER TECH EXPO ще се провежда паралелно с международното изложение АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, което от 6 до 9 март ще обедини темите жилищно, офис и индустриално строителство. По същото време ще се състои единственото в България изложение за сигурност SECURITY EXPO. SECURITY EXPO акцентира върху новите технологии за сигурност в дома, в офиса, в индустрията. Умните технологии са насочени към бъдещето и са основен акцент на трите изложения в Интер Експо Център, София. Ефективното използване на всички ресурси е свързано със синергията между устойчивото им управление, енергийно ефективното, екологично и функционално строителство и смарт технологиите.

От 6 до 9 март 2019 година WATER TECH EXPO, АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и SECURITY EXPO очакват професионалната публика с нова енергия, разнообразие от технологични решения, наситена съпътстваща програма, двустранни бизнес срещи между компании от няколко континента.

Прочетете как премина изложението през 2018 година ТУК.

Всички актуални новини може да следите на watersofia.com.