WATER TECH EXPO е новото име на ВОДА СОФИЯ

Запазете своето място до 15 януари на промоционални цени

WATER TECH EXPO е новото име на единственото в България международно изложение за водния сектор ВОДА СОФИЯ, съобщиха организаторите от Интер Експо Център, София, България. Фокусът на WATER TECH EXPO, което ще се проведе от 6 до 8 март 2019 г., ще бъдат продукти и технологии за управление на води в индустриалните сектори - енергетика, хранително-вкусова, фармацевтична, текстилна индустрия, селско стопанство и напояване.

Форумът събира професионалната публика, за да представи за пореден път технологичния напредък в ефективно използване на водите от индустрията. WATER TECH EXPO е единственото изложение за индустриално и публично управление на водите в България. Повече от десетилетие форумът представя новости на близо 140 български и международни водещи компании в сферата.

През 2019 г. за първи път WATER TECH EXPO ще се проведе паралелно с международните изложения СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и SECURITY EXPO.

СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА ще обедини темите жилищно, офис и индустриално строителство, изграждане на хотелски и ваканционни комплекси, както и новата тематика SMART LIFE.

SECURITY EXPO акцентира на новите технологии за сигурност в дома, в офиса, в индустрията. Умните технологии, насочени към бъдещето, са основен акцент на трите изложения. Ефективното използване на всички ресурси е свързано със синергията между устойчивото им управление, енергийно ефективното, екологично и функционално строителство и смарт технологиите.

Компаниите, които се включат до 15 януари, могат да се възползват от промоционални цени за ранно записване. WATER TECH EXPO очаква професионалната публика с нова енергия, разнообразие от технологични решения и наситена съпътстваща програма. WATER TECH EXPO ще протече в рамките на два дни - от 6 до 8 март 2019 г., а СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и SECURITY EXPO продължават до 9 март.

КЪМ ВСИЧKИ НОВИНИ >>