Центробежните едностъпални моноблокови помпи, които ВИРАЖ ТРЕЙД предлага

Сред акцентите в представянето на компания ВИРАЖ ТРЕЙД ще бъдат CP-ST4 и CP-ST6 – нова серия центробежни едностъпални моноблокови помпи, изработени от неръждаема стомана AISI 304 и AISI 316L.

Тази серия от помпи се отличава с широкия си спектър на приложение. Може да се използва при напояване, циркулация на студена и топла вода, обработване на вода и течности, които не са агресивни химически и механически към материалите, от които е направена помпата. Прилагат се и при системите за измиване, за третиране на вода, за използване в охладителни кули и системите за повишаване на налягането.

Помпите CP-ST6 са подходящи за приложения, включващи наличието на чисти агресивни течности, в индустриални миещи резервоари, при металообработване или при използване на деминерализирана вода за процеси на хиперфилтрация и обратна осмоза.

Фирмата ще акцентира и на новите потопяеми помпи с дробилка и фланцево присъединяване TR 1.5. Те са оборудвани с дробилка от закалена неръждаема стомана, смилаща твърди частици и влакна, присъстващи в отпадните и канализационни води, давайки по този начин възможност за пренасянето им под налягане през тръби с малък диаметър.

Предложенията на компания ВИРАЖ ТРЕЙД ще откриете в зала 2, щанд B8.