Каммартон с иновативни технологии, помпи, тръбопробивна машина и инструменти за водния сектор

В зала 1 на щанд В9 фирма Каммартон представя иновативни технологии за водния бранш. Тази година изложителите показват Shakti помпи, помпи GRUNDFOS, електрически помпи GRINDEX, Zehnder Pumpen и инструментите на RIDGID.

“Shakti помпи е сертифицирана по ISO, компанията е  световен производител на енергоефективни потопяеми помпи и мотори с широка гама от помпени системи и решения, включително центробежни помпи, многостъпални вертикални помпи, хидрофорни помпи, самозасмукващи помпи и много други.“, споделят служителите на Каммартон.

От своя страна GRUNDFOS помпи имат изключително широка гама продукти в различни сфери като – отопление и климатизация, водоснабдяване от сондажи и битово такова, производство на пара, контрол и поддръжка на зададените параметри при различни технологични процеси и още много други приложения.

Продуктовата палитра на Zehnder Pumpen се простира от малките потопяеми поми през различни видове градински помпи, помпи за мръсни и отпадъчни води, битови автомати, сондажни помпи и други. Портфолиото на Zehnder Pumpen включва над 1000 артикула.

Дренажните помпи Grindex  за  обезводняване  могат да се справят с вода, която съдържа абразивни частици и могат да работят на сухо без проблеми, благодарение на уникалния си клапан, който дава възможност за охлаждане на въздуха на двигателя и не е необходимо да бъде под непрекъснато наблюдение. Шламовите помпи на Grindex са предназначени за вода с високо съдържание на твърди частици. Те се справят безпроблемно с размери на частиците до диаметъра на отвора на входа на помпата. Те са идеални за изпомпване на различни видове кал и утайка, както и рядка каша.

Тръбопробивната машина HC450 – RIDGID е проектирана за серийно пробиване на отвори – 6 мм – 120 мм в стоманени тръби с диаметър до 203 мм, които не са под налягане. „Всички посетители на щанда ни са очаровани от тази машина. Вградената нивелираща система осигурява направата на множество прецизни отвори в линия“, споделиха изложителите от щанда на Каммартон.

RIDGID професионална система за съхранение е друг артикул, който може да бъде открит на щанд В9 по време на изложението ВОДА СОФИЯ в зала 1 на Интер Екпо Център.