Индустриалните машини и помпи на АКВА ДЖЕТ

За пореден път на изложението ВОДА СОФИЯ Аква Джет 2011  демонстрира иновативни решения от продуктовите каталози на някои от партньорите си – URACA, Schiebel, Enz и Vetter. Акценти сред експонатите на фирмата са хидробластиращ агрегат от новата серия Smart Line 200 бара, хидравлична тест помпа и трибутална помпа на немската фирма URACA. Изложителите представиха и дюзи за индустриално почистване под високо налягане ENZ, електрически задвижки SCHIEBEL, уплътнителни балони VETTER.

Хидравлични тест помпи

Помпите се използват за хидростатично тестване на арматура, пайплайн, резервоари, котли и съдове под налягане, тръбопроводи, газови бутилки, клапани, цилиндри и др.

Помпите се предлагат в няколко категории до 3000 бара и с различно задвижване.

Модулни пречиствателни станции

Фирмата е собственик на немския производител на мембранни технологии MFT, която е със седалище, проектиране и производство в гр. Кьолн, Германия.

Реализирани са повече от 2000 приложения в сферата на третирането на води по целия свят, които отговарят на най-високите стандарти за качество на произведените системи, покриващи и най-стриктните изисквания.

Compentis притежава най-добрата патентована мембранна технология в световен мащаб (circular disk (CD) module),  водещо ноу-хау и голям опит от реализирани проекти.

Фирма АКВА ДЖЕТ 2011 ЕООД предлага консултации, доставка и обслужване на машини и съоръжения свързани с хидравличния транспорт на флуиди, индустриалното почистване, индустриалната хидравлика и пневматика на водещи в своите области европейски производители.

Продуктите на Аква Джет 2011 се намират в зала: 1, щанд: C 10