Amiantit Pipe Systems с разнообразие от тръби

Amiantit Pipe Systems (APS), член на Amiantit Group, се включи в изложение ВОДА СОФИЯ с мнообразие от тръби. Компанията присъства на Балканския пазар от 2002 г.,  превръщайки се  в един от водещите доставчици на системи за тръби, фитинги за градски и индустриални приложения.

Представителите на компания ни запознаха с разнообразието от тръби, които предлагат. Flowtite, Amiren и Amijack са трите класа тръби, представяни на щанда им под номер В6 в зала 1 на Интер Експо Център.

Тръба GRP серия AMIJACK е направена по метода на центробежен литий. Тръбата е от полиестерна смола, подсилена със стъклени влакна и пясък. Уникалната конструкция на стената осигурява безопасно уплътнение при предстоящата експлоатация. AMIJACK се произвеждат в диаметровия диапазон от 427 мм до 2453 мм. Дължината може да варира от 1 до 6 метра. При желание могат да бъдат произведени и такива с различна от посочената дължина, и различни типове съединяване.

Тръбопроводни системи GRP AMIREN са предназначени за безизкопни ремонти за канализации. Те са с некръгло сечение. Тръбите се изготвят в непрекъснат процес, състоящ се от намотаване на ленти от фибростъкло. „Производството на този продукт се съобразява с изискванията на клиентите. Стандартната дължина на продукта е 2 и 3 метра, но е възможно да бъдат изготвени и тръби до 6 метра.“, споделиха румънските изложители на щанда на компанията.