При регистрация до 25 март – свободен вход за Вода София и MachTech&InnoTech Expo 2018

 

Ключовите международни изложения ви очакват от 26 до 29 март в Интер Експо Център

Свободен вход за международните изложения Вода София и MachTech&InnoTech Expo 2018 само при регистрация до 25 март, съобщиха организаторите от Интер Експо Център.

Остават само няколко дни, в които може заинтересованите специалисти и организации да се регистрират за свободно посещение.

Единственият специализиран форум за машини и технологии в металообработката в България MachTech&InnoTech Еxpo ще се проведе от 26 до 29 март.

Роботи, автоматизирани машини, софтуерни приложения в действие ще видят посетителите. Ново поколение технологии в индустрията ще се движат на пълни обороти. Sofia Industrial 3D Printing Forum на 27 март е едно от ключовите събития на изложението. С практически демонстрации и казуси ще разшири представите на специалистите за ползите от използването на 3D печата като революционна технология, която дава старт на иновативни проекти и създава нови бизнес модели. Не пропускайте най-новото от света на индустрията. Над 150 български и международни компании от Полша, Унгария, Китай, Италия, Турция, Швеция, Румъния ще покажат на живо машини и технологии от лидерите в световен мащаб. На изложението колективно участие имат водещи компании от Австрия. В партньорство с Българската търговско-промишлена палата делегация от немски компании ще посети MachTech&InnoTech Expo. За пореден път ще се проведат и двустранни бизнес срещи (b2b MatchMaking) между български и чуждестранни компании, което допълва богатия профил на изложението.

Единственото изложение за водния сектор в България – ВОДА СОФИЯ  ще се проведе паралелно в дните от 27 март до 29 март. Изложението е специализирано във вододобив, оборудване и тexнологии за пречистване и обработка на водите за бита и индустрията, канализация и пречистване на отпадъчни води, системи за градски и индустриални приложения. Технологиите са в полза на почти всички индустрии и се използват във водопречиствателната, фармацевтичната и химическата индустрия, енергетиката, здравеопазването, хранително-вкусовата промишленост, винопроизводство и производството на безалкохолни и слабоалкохолни напитки, минната индустрия, строителството, противопожарната дейност, хотелиерството и спа центровете, селското стопанство и др.

Събитието привлича международен интерес на компании с директно участие от Германия, Австрия, Италия, Турция, Румъния, Хърватия и Словакия

На 27 и 28 март ще се проведе 10-ата международна конференция Булаква на тема „Инвестиционни предизвикателства пред водния сектор - иновативни решения и финансови стратегии“, организирана от Българската асоциация по водите (БАВ).

 Повече за MachTech&InnoTech Expo 2018 на http://machtech.bg/index.php/bg/.

Повече за Вода София 2018 на http://watersofia.com/index.php/bg/