Цялостно заключване на тръбата с MULTIGRIP фитинг

По време на изложението Вода София "ДМ Арматурен" ще представи иновативни продукти на водещи производители.

MULTIGRIP фитинг с грипиращи елементи от "ДМ Арматурен", позволява цялостно заключване на тръбата и гарантира, че тръбата няма да се размести по време на монтажа. Произведеният от Nova Siria MULTIGRIP фитинг се използва при ремонт на тръбопроводи.

MULTIGRIP стоманени фитинги със заключващите грипиращи елементи могат да

бъдат използвани върху тръби от ПЕ, стомана, чугун и PVC и те гарантират сигурност, че тръбата няма да се размести по време на монтажа. Те са специално проектирани за лесен монтаж и демонтаж на муфата, без увреждане на Rilsan покритието.

Друг продукт на италианския производител е DUOFIT, скоби от две части за ремонт на тръбопроводи и пробиване без прекъсване на потока (размери от DN 300 до DN 2000 и повече).

Като представител на Hawle, Австрия, сред експонатите на щанда ще бъдат показани хидранти, спирателни кранове и въздушници. Акцентът ще бъде върху автоматичен трипътен въздушник с ефективна, високопроизводителна вентилация, която предпазва тръбопровода от възникване на състояние на вакуум. Високата скорост при изпускане на въздуха предотвратява преждевременното затваряне. Това запазва оптимална вентилация при пълнене на тръбопроводи или резервоари.

 Повече ще научите в зала 1, щанд C3b.